האנשים מאחורי האוכל

מאחורי תפריט האוכל של ים 7 עומדים צמד השפים אסף זילברשטיין ויורי סנצ'וק.
שף אסף זילברשטיין אשר נבחר להוביל את המסעדה כשף יועץ, מגיע עם רזומה עשיר ממטבחים שונים וממסעדות מכוכבות ברחבי העולם בניהם אוסטרליה וניו זילנד, והתמחה במנות של דגים ופירות ים. שף יורי סנצ'וק עבד במגוון מסעדות ישראליות בניהן סבסטיאן ההרצליאנית, יחד בנו תפריט אשר מחובר לטעמים מקומיים ולמטבח של אגן הים התיכון לצד זיקה ואהבה ברורה של שניהם למטבחי הודו ותאילנד. המנות מתבססות על חומרי גלם איכותיים, החל מהירקות, דרך נתחי סטייק מיושנים ומצויינים וכמובן עד להיצע הרחב של הדגה ופירות הים. לצד דגה מקומית טרייה, פעמיים בשבוע מקבלים למסעדה משלוח של דגה ופירות ים טריים המגיעים בטיסה לישראל ובהם חומרי גלם ייחודיים איתם יוצר צוות המטבח מנות ספיישל מצוינות. התפריט וסגנון האירוח של ים 7 מתאים לקשת רחבה של טעמים החל מארוחות בוקר עשירות, דרך תפריט טאפסים המתאים לשיירינג ועד לארוחת ערב אלגנטית.